Lämmitysratkaisut

Justuxialta saatavilla toimivat ja kustannustehokkaat lämmitysratkaisut niin teollisuuden, laivanrakennusteollisuuden, kuin räjähdysvaarallisten tilojen kaikenlaisiin tarpeisiin. Valikoimassamme on T2RIB IP44 marine läpivirtauslämmittimet, IceStop lämmitinpaneelit laivojen kulkukäytäville, sekä liukkauden torjuntaan yleisissä tiloissa ja myöskin laaja valikoima ATEX lämmittimiä tilojen ja nesteiden lämmitystarpeisiin.

ATEX TILOJEN LÄMMITTIMET Kattava valikoima lämmittimiä ATEX tiloihin, kaikenlaiset ilman ja nesteen lämmittimet joko standardiratkaisuna tai asiakastarpeen mukaan suunniteltuina. Räjähdysvaarallisten tilojen asennuskotelolämmittimet, kannettavat / siirrettävät Zone 1/21 lämmittimet; kysy lisää omalta Justuxia kontaktiltasi!
MARINE LÄMMITTIMET Laiva- ja offshore-lämmittimien on täytettävä erittäin korkeat turvallisuusvaatimukset. Justuxian Telco Marine-lämmittimet on valmistettu kokonaan ruostumattomista materiaaleista: alumiiniprofiileista, teräs/alumiinilämpöelementeistä ja vesitiivis kytkentäkotelosta muovista. Lämmitin on rakennettu tärinää vaimentavilla ruuveilla ja kiinteillä seinäkiinnikkeillä.
KULKUKÄYTÄVIEN ANTI-ICE PANELIT Arktisten laivojen kansien sulana pitoon suunniteltu IceStop-lämpöelementti on mainio jäänestoratkaisu kaikelle vesiliikenteelle ja teollisuuslaitoksille. Itsesäätyvällä lämpökaapelilla varustettu ohut paneeli pitää jään loitolla ja pinnat kuivina. Saatavilla myös ratkaisut liukkaudeneston kaikkiin tarpeisiin teollisuudessa ja julkisissa tiloissa.