ATEX Holkkitiivisteet

Justuxia varastoi ja toimittaa räjähdysvaarallisen tilan ja teollisuuden metallisia holkkitiivisteitä kaikenlaisille kaapeleille. Tuotteet ovat tunnettuja merkkejä ja niillä on kattavat kansainväliset hyväksynnät, kuten UL, NEC, SIRA, ATEX, IECx, EAC. Pääedustuksemme Hawke Internationalin tuotteita Hawke 501/453/UNIV, Hawke 501/421, Hawke ICG 653/UNIV, Hawke 501/414 varastoimme Suomessa. Lisäksi toimitamme tilauksesta Killark, CMP, Hummel, Peppers sekä Schlemmer tuotteita. Varastoimme myös yleisimpiä holkkitiivisteiden varusteita, kuten maadoituslenkkejä, vastamuttureita, aluslevyjä, TPE suojuksia – everything you need for a safe installation


HAWKE 501/421 holkkitiiviste muovikaapeleille
Hawke 501/421 on Group II -sertifioitu yksitiivisteinen holkkitiiviste, joka soveltuu Zone 1/21 ja 2/22. Kaksoishyväksytty ATEX/IECEx/EAC (Exe) ja (Exd) ympäristöihin. Soveltuu käyttöön muovieristettyjen kaapeleiden asennuksissa. Varastotuote Suomessa, koot M20 – M100, messinki ja niklattu messinki. Haponkestävä teräs ja alumiini materiaalit tilauksesta.
Täydelliset tuotetiedot

HAWKE 501/453/UNIV holkkitiiviste armeeratuille kaapeleille, Exe / Exd
Elastomeerinen kalvotiiviste kaapelin sisäholkissa täyttää cold flow vaatimuksen ja on tarkastettavissa asennuksen jälkeen. Käännettävä armour ring mahdollistaa holkkitiivisteen käytön eripaksuisten ja -tyyppisten armeerauksien kanssa. 501/453/UNIVERSAL on maailman eniten tyypitetty holkkitiiviste ja ennakkohyväksytty lähes kaikilla suurilla loppukäyttäjillä. Varastotuote Suomessa, koot M20 – M100, messinki, niklattu messinki ja haponkestävä teräs. Alumiini tilauksesta.
Tutustu tuotteeseen täällä

HAWKE ICG/653/UNIV, Ex d & Ex e, Barrier holkkitiiviste
Valuhartsitiiviste kovettuu noin 30 minuutissa. Asennuksen jälkeen voidaan avata, tarkastaa ja uudelleen sulkea. Tehdastilaustuote, saatavilla messinki, niklattu messinki ja AISI316 materiaalit.
Saatavilla tuotetiedot, asennusohjeet ja -videot täältä ICG/653/UNIV tai ottamalla yhteyttä Justuxian kontaktihenkilöönne!

501/414 ATEX holkkitiiviste suojaputkiasennukseen
Yksitiivisteinen Kaksoishyväksytty ATEX/IECEx/EAC (Exe) ja (Exd) kaapeliholkkitiiviste, jonka toisessa päässä on sisäkierre suojaputken asentamiseksi. Saatavilla metriset ja NPT kierteet.
Tuotteen tarkat tiedot ja asennusohjeet Hawken sivuilta