PUHELIMET TEOLLISUUTEEN JA ATEX ALUEILLE

GAI-Tronics on johtava erityisolosuhteisiin ja ATEX-alueelle tarkoitettujen viestintätuotteiden ja -järjestelmien suunnittelija ja valmistaja. Missä tavalliset ratkaisut eivät olisi riittävän kestäviä vaadittuun käyttöön ja olosuhteisiin, GAI-Tronicsilta löydät valikoiman vandaalinkestäviä puhelimia, räjähdysvaarallisen alueen puhelimia, sekä muut viestintälaitteet kaikkeen sään- tai iskunkestävyyttä vaativiin kohteisiin.

GAI-TRONICS Auteldac 6:een, maailman johtavien Zone 1 VoIP -puhelimiemme uusin versio. A6 on kevyt SIP-puhelin, mutta silti iskunkestävä. A6:ssa on GRP runko, joka kestää ankarissa asennusympäristöissä. Kaikki A6-laitteet ovat ATEX- ja IEC-sertifioituja käytettäväksi Zone 1/21 ja 2/22 ympäristöissä.

Tutustu tuotteisiin tästä linkistä

GAI-TRONICS Commander GSM puhelimet ovat kestäviä, GRP runkoisia ja suunniteltu toimimaan vaatisissa ympäristöissä. Soveltuu niin ulko-, kuin sisäasennuksiin, piilokiinnikkeet suojaavat laitetta vandalismille riskialttiissa paikoissa. GSM puhelin on sopiva ja kustannustehokas ratkaisu yksittäisasennukseen.

Tutustu tuotteisiin tästä linkistä