Monikaapeliläpiviennit

Justuxia toimittaa tiivistysratkaisuja kaapeli- ja putkiläpivienneille suojaamaan erilaisilta riskeiltä, kuten tulipalolta, kaasu- ja vesivuodoilta, paineelta ja sähkömagneettisilta uhilta. Monikaapeliläpiviennit on suunniteltu kestämään vaativimpia olosuhteita, korroosiota ja lämpötilan vaihteluja, vaimentamaan ääniä ja tarjoamaan maadoitus- ja EMC-suojausratkaisuja. Maailmanlaajuisesti hyväksytyt tuotteet täyttävät vaatimukset ja tarjoavat asiakkaalle joustavan ratkaisun kaikkiin läpivientien tiivistystarpeisiin, kuten tulipaloissa, estää savun ja kaasujen leviämisen, estämään veden sisäänpääsyn, suojaa kosteudelta, tulvimiselta ja korroosiolta. MCT suojaa sähkömagneettisilta häiriöiltä/pulsseilta sekä salamaniskun vaikutuksilta, pitää lian, pölyn, kemikaalit ja höyryt kurissa ja estää tuholaisten sisäänpääsyn tiloihin.

PAKATTAVAT KAAPELILÄPIVIENNIT
Espanjalaiset HTS pakattavat kaapeliläpiviennit tunnetaan erityisesti asennusnopeudestaan ja selkeästä värikoodistostaan, joka minimoi virheet asennusvaiheessa. Asentamisen helppous varmistaa läpiviennin vesitiiviyden ja palonkestävyyden hankalissakin asennusolosuhteissa.

MASSATTAVAT KAAPELILÄPIVIENNIT
Erityisesti laivateollisuuteen tarkoitetun Pensil palokatkojärjestelmän tarkoitus on palon leviämisen estäminen ja siten palonaikaisten vahinkojen minimointi. Pensil Firestop -tiivisteet estävät myös kaasujen leviämisen tilasta toiseen kaapelin läpivientien kautta. Pensil Firestop on joustava ja pehmeä tiivistemateriaali, jolla on erinomaiset tiivistysominaisuudet myös alhaisissa lämpötiloissa, Estää tehokkaasti pölyn leviämisen sekä erilaiset tuoksut, esimerkiksi ruoan hajun keittiöstä muihin tiloihin.