Kaapeliasennustarvikkeet

Justuxian, Hawken ja Killarkin pitkäaikainen osaaminen räjähdysvaarallisten tilojen kaapeliasennusratkaisuissa tarjoaa asiakkaalle turvallisen ja modernin ratkaisun kaikenlaisissa teollisuuden asennustarpeissa. Hawke on maailmanlaajuisesti tunnettu holkkitiivisteiden, pikaliittimien ja kytkentäkoteloiden valmistaja, joka yleensä on loppukäyttäjien hyväksyttyjen projektitoimittajien listalla. Killark valikoimasta löytyy tuotteet UL-hyväksynnöillä, kun Hawke tuotteilla on yleensä ATEX & IECEx hyväksynnät. Muut hyväksynnät kysyttäessä!

ATEX HOLKKITIIVISTEET Justuxia varastoi ja toimittaa räjähdysvaarallisen tilan ja teollisuuden metallisia holkkitiivisteitä kaikenlaisille kaapeleille. Tuotteet ovat tunnettuja merkkejä ja niillä on kattavat kansainväliset hyväksynnät, kuten UL, NEC…

ATEX PIKALIITTIMET Hawke räjähdysvaarallisen tilan ja teollisuuden pikaliittimet voima- ja ohjauskaapeleille. Hyväksytty eurooppalaisen ATEX, kansainvälisen IECEx, venäläisen ja kazakstanilaisen GOST/EAC, kiinalaisen GB ja kanadalaisen CSA standardien mukaisesti. ”Hawke International on laatua, luotettavuutta ja turvallisuutta arvostavan käyttäjän valinta!”

ATEX KYTKENTÄKOTELOT Meillä on laaja valikoima räjähdysvaarallisten tilojen kytkentäkoteloita, sekä Exe, että Exd tiloihin. Edullisen sarjan GRP kotelot (II 2 GD Exe IIC Gb) on valmistettu iskunkestävästä lasikuituvahvisteisesta polyesteristä ja soveltuu mataliin ja korkeisiin lämpötiloihin, jopa -60°C – +75°C. HAWKE S – sarja, AISI316 – kytkentäkotelot ruostumattomasta teräksestä (II 2 GD Exe II ExtD) soveltuu hankalimpiin asennuskohteisiin, joissa Exe luokittelu on riittävä. Killarkin Ex d – räjähdyspaineen kestävät kotelot valmistetaan ja tyypitetään aina asiakkaan vaatimusten mukaan. Killark tuotteilla on myös amerikkalaiset UL-hyväksynnät!

ATEX OHJAUSKALUSTEET Hawken HazCon räätälöitävät ohjauskalusteet ovat saatavilla GRP ja AISI316 rungolla. ATEX- ja IECEx-sertifioitu Zone 1/21- ja Zone 2/22 alueille

PUHELINJÄRJESTELMÄT GAI-Tronics on johtava erityisolosuhteisiin ja ATEX-alueelle tarkoitettujen viestintätuotteiden ja -järjestelmien suunnittelija ja valmistaja. Missä tavalliset ratkaisut eivät olisi riittävän kestäviä vaadittuun käyttöön ja olosuhteisiin, GAI-Tronicsilta löydät valikoiman vandaalinkestäviä puhelimia, räjähdysvaarallisen alueen puhelimia, sekä muut viestintälaitteet kaikkeen sään- tai iskunkestävyyttä vaativiin kohteisiin.