Teollisuusvalaisimet

Olemme erikoistuneet vaativien teollisuuden tilojen valaistukseen, Chalmit, Killark ja Vyrtych valikoimissamme on tuotteita junateollisuuden hyväksynnöillä, ilkivalta suojattuja LED valaisimia ja muihin vaativiin asennusympäristöihin. Tehokkaat kevyenteollisuuden LED valaisemme soveltuvat myös erinomaisesti karjasuojien, varastojen, kaupanalan ja urheilutilojen hallien valaistukseen. Alla muutama esimerkkituote laajasta valikoimastamme.

ARRAN X LED VALONHEITIN
Arran X on ennennäkemättömän tehokas ja kevytrakenteinen alumiinirunkoinen valonheitin. Versiot teollisuuteen ja ATEX Zone 2 & 21 alueille. Arran X soveltuu vaativiin käyttöolosuhteisiin erittäin laajalle käyttölämpötila-alueelle -50°C – +55°C.
Täydet tuotetiedot linkistä: CHL ArranX Industrial Specification

NEXLED III MINIVALAISIN
NEXLEDin uusin versio on pienikokoinen, valualumiinirunkoinen ja kestävä valaisin moniin vaativiin käyttökohteisiin. Saatavilla myös akustolla varustettu EM vaihtoehto. Jopa 3872 Lumenia, IK09, System life > 100,000 hrs at 25°C.
Englanninkielinen tuotesivu täällä: NexLED III Industrial Datasheet

BOXER & CLUMBER VANDALISMIVALAISIMET
Ilkivaltasuojatut valaisimet, Lineaarivalaisin BOXER ja pyöreä CLUMBER on suunniteltu kohteisiin, joissa on suuri rikkoutumisriski, IP65 / IP64, myös akustollinen EM versio. 5 vuoden tehdastakuulla! Tutustu lähemmin allaolevista linkeistä tai kysy omalta Justuxia kontaktihenkilöltäsi!
Lineaarivalaisin BOXER, IL10 + 50J Specification
Pyöreä CLUMBER, IL10 Specification

EXTRA LINEAARIVALAISIN
Edullinen ja monikäyttöinen EXTRA soveltuu edullisena perusvalaisimena varastoihin, työtiloihin, teollisuuteen, karjasuojiin ja parkkihalleihin. Laaja valikoima eri tehoja ja varustevaihtoehtoja. Jopa 16000 Lumenia, viiden vuoden tehdastakuulla! Saatavilla myös ATEX versiot. EXTRA-N, Zone 2/22 ja EXTRA-EX, Zone 1/21.
Tutustu tuotesivuun täältä: EXTRA-LED Specification