ATEX Pikaliittimet

Hawke räjähdysvaarallisen tilan ja teollisuuden pikaliittimet voima- ja ohjauskaapeleille. Hyväksytty eurooppalaisen ATEX, kansainvälisen IECEx, venäläisen ja kazakstanilaisen GOST/EAC, kiinalaisen GB ja kanadalaisen CSA standardien mukaisesti.
”Hawke International on laatua, luotettavuutta ja turvallisuutta arvostavan käyttäjän valinta!”

HAWKE INSTRUMEX – liittimet mahdollistavat kytkennän ja erottamisen jännitteisenä ATEX alueella turvallisesti ja nopeasti. Saatavilla 4-, 8- ja 9-johtimelle, maksimi 10A / 250V. IP66 / IP67.
Tutustu tuotteeseen InstrumEx

HAWKE CONTROLEX – sarjan liittimet soveltuvat keski- ja matalatehoisiin käyttötarkoituksiin. Ruostumattomaan teräsrunkoon voidaan maksimissaan asentaa 60 kpl 0,5 mm2 – 35 mm2 johdinta. Maksimijännite 750V ja – virta 125A.
Tutustu tuotteeseen ControlEx

HAWKE POWEREX – sarjalla voidaan kytkeä 1 – 4 kpl 50 mm2 – 630 mm2 johdinta. Standardiliittimille maksimi jännite on 750V ja maksimivirta 780A. IP66/IP67.
Tuotetiedot, hyväksynnät ja asennusohjeet: PowerEx

HAWKE FIBRE-EX – sarja yhdistää Hawken laajan kokemuksen vaarallisista ympäristöistä ja Acal BFi kuituoptisen tekniikan erikoisosaamisen turvallisesti Ex-ympäristöihin.
Tutustu tuotteeseen täällä: FibreEx Connector

HAWKE RCG – sarjan uudet Exe / Ext hyväksytyt kustannustehokkaat liittimet soveltuvat käytettäväksi kaapelin jatkamisena tai kytkentäkotelon vaihtoehtona. Soveltuu kaikentyyppisille kaapeleille