Justuxia Oy

Breaking news: Topi Raitanen alle Dohan ja Tokion tulosrajojen!

Justuxia Oy on erikoistunut teknisesti haastavien sähköasennus- ja valaistustarvikkeiden projektimyyntiin. Tuotevalikoimaamme kuuluu räjähdysvaarallisen tilan valaisimet ja sähköasennustarvikkeet, laivateollisuuden valaistustarvikkeet, kaapeliläpiviennit, kaapelinsuojaputket ja metalliset nippusiteet. Kattava valikoimamme tunnelien, julkisivujen, toimistojen ja liiketilojen valaistukseen löytyy valaistuksen alasivulta.

Valmistutamme ja muokkaamme tuotteita projektin vaatimusten mukaisesti suomalaisten yhteistyökumppaniemme kanssa. Meidän Suomessa valmistettua JTU tunnelivalaisinta olemme toimittaneet kymmeneen projektiin Venäjälle.

Justuxia toimii Suomen, Venäjän, Valkovenäjän ja Ukrainan markkina-alueilla menestyksekkäästi jo noin 15 vuoden ajan, lisätietoja referenssiprojekteista, tavarantoimittajistamme ja asiakkaistamme seuraavilla sivuilla. Erikoisosaamistamme on valaistus, laivateollisuus, ATEX tekniikka ja venäjänkielinen markkina-alue. Justuxia menestyksen perustana on tunnettujen tavarantoimittajiemme vahvuuksien ja pitkän kokemuksemme, sekä osaamisen yhdistelmä, joka takaa asiakkaalle toiveiden mukaisen, laadukkaan ja edullisen ratkaisun!

about8a